logo
PKN Surhuisterveen-Boelenslaan
Home
Diensten
weekbrief & kerkblad
Kerkdienst Live
nieuws
Archief 2019-2020
Archief 2018-2019
Archief 2017-2018
Archief 2016-2017
Jeugdwerk
Visie
Beleidsplannen
Organisatie
Pastorale indeling
Wat te doen bij?
contact / rek.nrs
Privacy & Disclaimer
Webshop

Wees erBIJ voor Rwanda - doe ook mee!

De zomer lijkt nog ver weg, maar komt sneller dan we denken. Dit jaar zetten we ons als ZWO-commissie in voor Rwanda èn de bij. We willen u alvast op de hoogte brengen van een actie die er aan staat te komen. Van 19 februari t/m 19 maart kunnen jullie zakjes bijvriendelijke bloemenmengels bij ons kopen. De opbrengst van de verkoop gaat naar Fryslân foar Rwanda. Doen jullie ook mee?

Er is keuze uit drie verschillende mengsels met elk meer dan 20 verschillende bloemsoorten, zodat er op elke grondsoort genoeg bloemen op zullen komen:

Vlindermengsel: hier komen zowel vlinders als bijen op af, een genot om te zien;
Kindertuin-mengsel: met lager-groeiende bloemen die niet giftig zijn. Geen zorgen of kleine kinderen de bloemen plukken en in de mond stoppen.

Bijenmengsel: het mengsel dat het meest gericht is op bijen, met ook prachtige bloemen.

Het zaadzakje wordt geleverd door een gerenommeerde zaadteler, bevat uiteraard zaai-instructies en er zit 2 gram zaad in. Dat is genoeg voor zeker 6 m2. Eén zakje kost € 2,50, drie zakjes kosten € 7,00.

U kunt zaden bestellen via het onderstaande digitale formulier. Voor vragen kunt u een mail sturen naar ZWOinactie@outlook.com

 

PKN Surhuisterveen-Boelenslaan  | info@pknsb.nl