Kinderclub
Kinderdienst
Tienerdienst

Youth Alpha

Vanaf 1 september 2016 voert Alpha wereldwijd campagne met de bekende avonturier Bear Grylls. Het wordt de zichtbaarst, avontuurlijkste en grootste uitnodiging die we ooit hebben gedaan. Alpha is actief in 169 landen, het cursusmateriaal wordt in 112 verschillende talen gebruikt en al 29 miljoen mensen hebben een Alpha gedaan, waarvan 250.000 in Nederland. We gunnen nog veel meer mensen de kans om in een vriendelijke, open en informele sfeer te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Kijk voor meer informatie op alphacursus.nl.

Wil jij net als Bear Grylls je verdiepen in wat het christelijke geloof nu eigenlijk inhoudt? Dan ben je bij "Youth Alpha" aan het juiste adres. Wie is Jezus? Waarom bijbel lezen? Hoe zit het met de kerk? En meer van dit soort vragen proberen we met zijn allen te behandelen in 10 avonden en een weekend. De avond beginnen we met een overheerlijke maaltijd om 18.00 uur en we sluiten af rond 20.30 uur. Ga jij de uitdaging aan net als Bear Grylls en durf jij deze stap te zetten?

Op dit moment is er geen Youth Alpha.