Archief 2019-2020

Welkom Dienst zondag 25 april

Op 25 april er weer een Welkom Dienst! De dienst begint om 10.00 uur en spreker is ds. Kees Kant. De muziek wordt verzorgd door Bas & Gezina. We hopen dat we weer met wat meer dan 30 mensen samen mogen komen in april maar ook online is de dienst te volgen via het Youtube kanaal van de kerk of via kerkdienstgemist.nl.

Welkom Diensten zijn bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten voor alle generaties. Wij heten je van harte welkom om mee te kijken!

Ds. Kees Kant

Na het behalen van zijn masterdiploma Theologie in 1994, werd ds. Kees Kant predikant in de Protestantse Kerk in Nederland. Van 1994 tot 2018 diende hij vijf kerkgemeenschappen in verschillende delen van Nederland. De eerste 10 jaar was hij predikant in twee gemeenten in Friesland. Sinds 2018 is hij directeur van Christians for Israel International. In deze functie spreekt hij wereldwijd in conferenties en seminars over de bijzondere plaats van Israel en het Joodse volk in Gods heilsplan voor de wereld. Hij is getrouwd met Joke. Zij hebben vier kinderen en twee kleinkinderen.

Bas & Gezina

Bas Gankema en Gezina van den Bos spelen inmiddels alweer een aantal jaren samen bij diverse gelegenheden. Aanvankelijk speelden ze eerst samen in de aanbiddingsband van de kerk maar later ook bij cabaretgroep Op en Top Vrouw (in 2018 op het Strandheem Festival) en als duo op bruiloften en in kerkdiensten.

Gezina is o.a. bekend van liedjescabaretgroep voor vrouwen 'Op en Top Vrouw' en ze zingt al jaren meet in de Opwekkingsband, zowel solo als backingvocals. Tevens is ze aanbiddingsleider in haar gemeente de VEZ in Zwolle.

Bas heeft conservatorium piano lichte muziek gestudeerd in Zwolle en zijn master Jazz en Pop piano aan het conservatorium van Utrecht. Hij speelt in vele samenstellingen en is thuis in verschillende muziekstijlen. Bands en acts waarmee hij veel speelt zijn o.a. Das Sound Kollektiv, Op en Top Vrouw en Pearl Jozefzoon. Daarnaast geeft hij pianolessen, componeert en arrangeert voor kleine bezettingen.

Aanmelden voor de Welkom Dienst van zondag 25 april

Meer info over hoe je online kunt kijken en luisteren vind je binnenkort op www.welkomdiensten.nl. Aanmelden voor de Welkom Dienst van kan van maandag 19 t/m vrijdag 23 februari.

Download liturgie.