Archief 2019-2020

Welkom Dienst zondag 13 juni 2021

Op 13 juni is er weer een Welkom Dienst! De dienst begint om 10.00 uur en spreker is ds. Pim Brouwer. De muziek wordt verzorgd door Jocelynn. Welkom Diensten zijn bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten voor alle generaties. We mogen eindelijk weer samen komen dus heten we je van harte welkom om erbij te zijn!

Thema: ‘It’s OK not to be OK‘

We leven met elkaar in een wereld van perfecte plaatjes. Insta-filters laten precies datgene van je zien wat jij wilt delen en offline vertonen we ons alleen buiten als we lekker in ons velletje zitten. Maar hoe zit het met de rest van jou? Alles aan jou wat net niet trending is: jouw eenzaamheid, jouw falen, jouw teleurstellingen en schaamte? Wat nou als jij je niet oké voelt? Uit recent onderzoek blijkt dat 74% van de jongeren kampt met psychische klachten en 7% zelfs lijdt onder depressies. Maar onze insta-feed staat vol met gelukkige mensen met toffe levens. Hoe dan? In de Welkom Dienst van 13 juni gooien we alle maskers overboord om een ongemakkelijke waarheid onder ogen te zien: It's OK not to be OK.

Ds. Pim Brouwer

Pim is opgegroeid in Vorden. Na zijn middelbare school werd hij acteur bij Switch (YFC) en studeerde hij een aantal maanden docent drama in Zwolle. Zijn geloof, verlangen naar diepgang en ‘mensenwerk’ dreven hem uiteindelijk naar theologie. Pim studeerde achtereenvolgens in Leuven (ETF) en Utrecht (PthU). Hij studeerde af binnen de ethiek en apologetiek op de schrijver CS Lewis. Als predikant wil Pim verbinden en inspireren. Sociale gerechtigheid, vreemdelingschap en Gods Koninkrijk zijn centrale thema’s in zijn theologie. Sinds 2014 is Pim predikant binnen de Protestantse Kerk, eerst in Utrecht en sinds 2018 in Maassluis. Daarnaast is hij ambassadeur voor de organisatie Compassion. Pim is sinds 2009 getrouwd met Femke. Samen hebben zij drie kinderen, Silja, Mirre en Abel.

Jocelynn

Jocelynn (25) bracht vorig jaar haar debuutalbum ‘Na regen komt schijn’ uit. Door dit album heen proef je verwerking en herstel van een zware en eenzame strijd. In de periode van depressie vond ze zelfherkenning in muziek van anderen wat haar aanspoorde tot het omzetten van haar eigen proces. Door de liedjes heen wil ze woorden geven aan datgene waar een ander geen woorden voor heeft.

Tijdens deze dienst wil ze jou meenemen in een stukje persoonlijk proces waar ze door heen is gegaan met zichzelf, maar vooral wat God hierin heeft gedaan. Persoonlijk, rauw en eerlijkheid staat hierin centraal met ons oog gericht op het centrum van ons zijn! God! Jocelynn wordt op de piano begeleid door Dennis de Bruijn.

Aanmelden voor de Welkom Dienst

We zouden het super vinden om jou weer te ontmoeten in deze Welkom Dienst. Meer info over aanmelden vind je binnenkort op www.welkomdiensten.nl. Aanmelden voor de Welkom Dienst  kan van maandag 7 t/m vrijdag 11 juni. (aanmelden kan ook nu alvast door een mail te sturen naar info@welkomdiensten.nl)