logo
PKN Surhuisterveen-Boelenslaan
Home
Diensten
weekbrief & kerkblad
Kerkdienst Live
nieuws
Archief 2019-2020
Archief 2018-2019
Archief 2017-2018
Archief 2016-2017
Jeugdwerk
Visie
Beleidsplannen
Organisatie
Pastorale indeling
Wat te doen bij?
contact / rek.nrs
Privacy & Disclaimer
Webshop

Verwachting geeft ons kracht om door te gaan!

Op zondag 12 januari was in De Flambou de 1e Welkom Dienst van het nieuwe jaar. Een hele mooie en inspirerende Welkom Dienst met Gilbert Thera, Sharon Kips & band!

Het thema was: ‘Verwachting’. We komen regelmatig samen als kerk, maar welke verwachting leeft er wanneer we samenkomen in Jezus'naam? Het wordt een overdenking om te prikkelen en uit te dagen om te verwachten dat God in staat is om meer te doen dan wij bidden of beseffen!

Gilbert Thera
Gilbert en Sharon zijn sinds 2010 getrouwd en de ouders van Isa en Faye. Samen met een groep vrienden zijn zij re:connect gestart, een kerk in Haarlem. Gilbert is de voorganger van re:connect en verantwoordelijk voor de visie en de overdenkingen. Sharon is verantwoordelijk voor re:connectkids en Brave.

Sharon Kips
Sharon Kips (17 november 1983, Amsterdam) is echtgenote, moeder, vocal coach en zangeres. In 2007 won ze de eerste editie van X-Factor. En in 2010 werd ze benaderd om mee te doen aan Popstars als Mystery Popstar Rood waar ze – dankzij het publiek – als derde mocht eindigen. Sinds 2007 heeft ze vijf albums opgenomen: Tien, Love will bring you home, Amazing Grace, Groei maar en Onvoorwaardelijk. Waarbij de eerste twee een hoog popgehalte hadden, heeft Sharon bij de laatste drie albums steeds meer gekozen voor het vertellen van een verhaal. Amazing Grace was Sharons eerste Gospel-album; Groei Maar, Sharons eerste Nederlandstalige album en Onvoorwaardelijk was een mix van beide: een Nederlandstalig Gospelalbum.

Momenteel treedt Sharon regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten. Daarnaast heeft ze in 2017 en 2018 meegewerkt aan de Mattheus Passie en zal ze in 2019 ook weer met Tango Extremo te zien zijn in verschillende theaters van Nederland met deze mooie hertaling van Jan Rot van de klassieke Matthäus Passion. Naast het optreden is zij steeds meer bezig met haar zangschool waar ze met plezier lesgeeft aan een groeiende groep leerlingen. We hebben eind mei nog van Sharon kunnen genieten op het Strandheem Festival.

Ook enthousiast over deze Welkom Diensten? Wij gaan door dankzij uw bijdrage. NL 47 RABO 0356 4047 57 t.b.v. PKN Surhuisterveen-Boelenslaan, ovv welkomdienst.

PKN Surhuisterveen-Boelenslaan  | info@pknsb.nl