"Thuis heb ik het goed. Maar het is heerlijk er even uit te zijn en aanspraak te hebben. Het is vooral de gezelligheid waarom ik op vakantie ga. Vroeger ging ik samen met mijn man. Voor hem is in De Werelt in Lunteren en in het F.D. Roosevelthuis in Doorn altijd goed gezorgd. Na zijn overlijden ben ik een jaar niet weggeweest. Ik had er geen zin in. Maar ja, je schiet er niets mee op als je thuis blijft zitten. Vandaar dat ik nu al voor de zesde keer met hetvakantiebureau.nl op vakantie ga."

Veel mensen denken al weer na over hun zomervakantie.
Hier boven staat het verhaal van een vrouw die gebruik maakt van de diensten van "hetvakantiebureau" van de PKN. Ouderen die veel (alleen of samen) thuis zijn, mensen die een lichamelijke beperking hebben, of slecht zien, kunnen op deze wijze van een vakantie genieten. Er zijn vrijwilligers aanwezig waar u dag en nacht op kunt terugvallen.

Andere mogelijkheden dan Lunteren en Doorn:
Bos- en strandplezier in Hulshorst
Ontspannen in De Glind
Kamperen bij de boer in Halle

Heeft u belangstelling voor zo'n vakantie?
U kunt meer informtie krijgen door te kijken op www.hetvakantiebureau.nl.
Heeft u geen internet? Neem dan contact op met de diaconie.

Met vriendelijke groeten,
Uw diaconie.