Vacature

De Protestantse gemeente Surhuisterveen-Boelenslaan is gevestigd in het Friese dorp Surhuisterveen. Ze is in 2011 ontstaan uit de fusie van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk. Kenmerkend voor onze gemeente is de mix van kerkelijke stromingen en gezindten. Gemeenteleden voelen zich thuis in de traditionele eredienst en er is waardering voor evangelische geloofsbeleving. In onze gemeente leeft de nadrukkelijke wens om bij elkaar te horen en één te zijn.

Door het vertrek van de huidige pastorale werker zijn wij per 1 juni 2021 op zoek naar

Kerkelijk werker

voor het ouderenpastoraat 0,5 fte

Wij zoeken iemand die

• Hart heeft voor ouderen en goed kan luisteren;
  • Kan verbinden en kan samenwerken met predikant, jeugd & jongerenwerker en vrijwilligers;
  • Bereid is voor te gaan, bij toerbeurt, in het zorgcentrum alhier;
  • Bereid is uitvaartdiensten te leiden;
  • Aantoonbare ervaring heeft in het ouderenpastoraat.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot Ds. H. Maat, 0620 366 225

Uw schriftelijke reactie met een curriculum vitea kunt u uiterlijk 1 mei mailen naar mw. H. Paulusma. (hotskepaulusma@gmail.com)