logo
PKN Surhuisterveen-Boelenslaan
Home
Diensten
weekbrief & kerkblad
Kerkdienst Live
nieuws
Archief 2019-2020
Archief 2018-2019
Archief 2017-2018
Archief 2016-2017
Jeugdwerk
Visie
Beleidsplannen
Organisatie
Pastorale indeling
Wat te doen bij?
contact / rek.nrs
Privacy & Disclaimer
Webshop

Nieuws

Zondag 25 oktober kinderkerk Joy4kids

Er waren 17 kinderen, wat een goede opkomst. Fijn dat jullie er allemaal bij waren. Bij de onderbouw stond het verhaal van Zacheus de tollenaar centraal. We hebben liedjes gezongen. Een knutsel gemaakt met Zacheus in de boom. En een spel gespeeld waarbij we zagen dat Zacheus niet eerlijk was. Toch kwam het op het eind goed en gaf Zacheus iedereen 4x zoveel geld terug dan dat hij had gekregen.

Lees verder en bekijk de foto's


Bevestiging ambtsdrager Koos Sijtsma

Was op zondag 30 augustus jl. de jaarlijkse bevestigingsdienst voor ouderlingen en diakenen, op zondag 25 oktober werd Koos Sijtsma bevestigd als ouderling-kerkrentmeester.

“Mooi dat vanmorgen weer iemand in uw kring bevestigd wordt als ouderling-kerkrentmeester. Wat zijn jouw talenten, als jij geroepen wordt. Laat jij je ook roepen? En als je geroepen bent, laat je je dan ook leiden door God? Welke mensen in jouw leven zijn belangrijk en voelen ze dat ook? Merken ze dat ook aan je?”, zo legde ds. Hans de Jong uit Drachten de gemeente voor.

Lees verder en bekijk de foto's


Verbouw De Lantearne verloopt naar wens

De verbouw van De Lantearne ligt op schema. Als alles volgens plan verloopt, is de renovatie van de ‘grote’ zaal medio november klaar. Maandag 19 oktober wordt de nieuwe balie geplaatst. Ook wordt de nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd. Tevens wordt dan de zaal voorzien van ringleiding. Dit laatste is mogelijk dankzij een bloemenactie van de activiteitencommissie.

Lees verder en bekijk de foto's


Bijbelsmokkelspel zaterdag 19 september

We kijken terug op een spannende en dynamische avond, waarbij een 65 tieners en rond de 40 vrijwilligers een geweldige avond hadden. Een avond om te proeven dat vrijheid (van godsdienst) een groot goed is. Hierbij willen we iedereen nogmaals danken voor zijn/ haar medewerking! Check de foto's voor een impressie van de avond!

Lees verder en bekijk de foto's


PKN Surhuisterveen-Boelenslaan  | info@pknsb.nl