Senioren koffieochtend

Op woensdag 19 februari j.l. werd er weer een senioren-koffieochtend georganiseerd voor de mensen die in de maanden november, december en januari jarig waren en 75 jaar of ouder werden. Om 10 uur opende dominee Wabe Jan van Dijk de ochtend en heette iedereen welkom. Hij sprak uit dat we dankbaar mogen zijn dat God ons er weer een jaar bij heeft gegeven. Hij las voor ons Psalm 121 en gaf er een korte uitleg bij, waarna we deze psalm gingen zingen en dominee een gebed uitsprak. Daarna was er koffie en thee en een heerlijk stukje oranjekoek. Er werden mooie gesprekken gevoerd en herinneringen aan het verleden opgehaald. Er waren een ruim 50 personen aanwezig. Het was erg gezellig en pastor Ytje Hinke Attema moest tegen half twaalf de gesprekken afbreken; een aantal moest op tijd weer thuis zijn voor het warme eten. Ze ging ons voor in gebed en we zongen nog Lied 834. We mochten met elkaar een prachtige ochtend beleven.