Archief 2015-2016
Archief 2012-2013
Archief 2011-2012

Koffieochtend

Op donderdagochtend 29 november werd er in de Lantearne weer een koffieochtend gehouden. De mensen die in de afgelopen maanden jarig waren en 75 jaar of ouder waren geworden hadden een uitnodiging gekregen om dit samen met dominee Van Dijk en pastor Attema te vieren. Het was een gezellige ochtend met in totaal 38 personen. Na het welkomstwoord van Ytje Hinke Attema, las zij met ons Openbaring van Johannes 1: 12 – 20, daarna zongen we het lied ‘Op waakt op, zo klinkt het luide’ en ging zij ons voor in gebed.

Mevr. Senneker las nog een mooi gedicht voor over ‘de schort van moeder’.

Er werd koffie en thee ingeschonken en er was weer een heerlijk stukje oranjekoek, André Postma had het weer goed voor elkaar. Er werd aan de tafels gezellig met elkaar gesproken; oude bekenden ontmoeten elkaar na jaren weer eens en er werden vervolgafspraken gemaakt. Tegen half twaalf sprak ds. Wabe Jan van Dijk een slotwoord, ging ons voor in gebed en we sloten deze mooie ochtend af met het zingen van lied 755: 1 en 2