Voorstelling Rotsvast?!
door Matthijs Vlaardingerbroek

‘Ik wil een tweedehands Klok worden! Snap je hem? Een tweede Hans Klok, haha!’
‘Henkie was echt super grappig!’
‘Ik snapte helemaal niets van die goocheltrucs!’
‘Je kon helemaal niet zien dat die meneer aan het buikspreken was.’
‘Ik had niet gedacht dat het zó leuk en grappig zou zijn’

Zomaar wat reacties van kinderen na afloop van de voorstelling Rotsvast?! gespeeld door Matthijs Vlaardingerbroek. Op zondagmiddag 3 maart konden de kinderen (en de grotere kinderen) van de verschillende kerken in Surhuisterveen deze voorstelling gratis bezoeken in de Flambou.

Rotsvast?! Is een prachtige voorstelling over de vriendschap tussen Petrus en Jezus. Petrus ontdekt langzaam maar zeker wie Jezus is en wie hij daardoor zelf mag zijn. De kinderen werden op een interactieve wijze in de voorstelling betrokken; er mochten veel kinderen het podium op om te helpen met de verrassende illusies. Matthijs Vlaardingerbroek bracht dit alles met veel humor waar zowel de kinderen als de volwassenen om konden lachen. De afwisseling tussen de buikspreekpoppen en de goocheltrucs zorgde ervoor dat het publiek zich geen moment hoefde te vervelen. En ondertussen kregen de luisteraars een mooie Bijbelse boodschap mee.

Ondanks het sombere weer op deze zondag, ging iedereen vol verwondering en met een grote glimlach op hun gezicht naar buiten!