Kinderkerstfeest

Het kinderkerstfeest was een groot succes. Om 16:00 uur begroette de heraut de binnenkomende mensen waarna de kinderen een workshop konden kiezen. Er kon gekozen worden uit:

• slagwerk,
  • verschillende leuke dingen knutselen,
  • drama,
  • dans,
  • schilderen op doek.

De kinderen gingen enthousiast aan de slag.

Om 17:00 uur begon de dienst. Anna en Jurre heetten de mensen welkom en na het gebed, samenzang en het aansteken van de kaarsen konden de kinderen laten zien wat ze hadden geleerd bij verschillende workshops.

We keken naar een optreden van kinderen die een mooi stukje slagwerk lieten zien bij het nummer: ‘little drummer boy’. Bij de workshop ‘schilderen op doek’ hadden de kinderen prachtige schilderijen gemaakt passend bij het kerstverhaal. Anne- Willem vertelde hier wat bij. Vervolgens lieten de herders een mooi optreden zien en daarna konden we genieten van vele dansers op het podium. Tussendoor zongen we liederen waarbij kinderen met zelfgemaakte muziekinstrumenten muziek konden maken.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dienst waarbij we samen de geboorte van Jezus hebben gevierd.