logo
PKN Surhuisterveen-Boelenslaan
Home
Diensten
weekbrief & kerkblad
Kerkdienst Live
nieuws
Archief 2019-2020
Archief 2018-2019
Archief 2017-2018
Archief 2016-2017
Jeugdwerk
Visie
Beleidsplannen
Organisatie
Pastorale indeling
Wat te doen bij?
contact / rek.nrs
Privacy & Disclaimer
Webshop

Een nieuw begin!

De eerste kinderkerk van 2020 is een feit

Zondagochtend 19 januari mochten we zingen, luisteren en vertellen over een nieuw begin. Een nieuw jaar wat voor ons ligt, het begin in de Bijbel en ook Pinky en Binky maakten een nieuw begin.

Na de opening en het gedicht hebben we het welkomstlied met elkaar gezongen. Leuk om te zien en horen dat de kinderen deze liedjes steeds beter kennen en heerlijk meedoen! De namen werden luidkeels geroepen tijdens het lied.

Pinky en Binky lieten in een toneelstukje zien dat ook wij altijd opnieuw mogen en kunnen beginnen. Het bouwen van een blokkentoren lukte eerst niet zo goed. Gelukkig kun je iedere keer weer opnieuw beginnen met het bouwen en samen lukte dit veel beter.

In een prachtig filmpje van de zandtovenaar hebben we kunnen zien hoe God de aarde gemaakt heeft. De kinderen waren ook erg onder de indruk van hoe de zandtovenaar dit maakte. Kijkt u maar eens op you tube.

Tijdens het verhaal hebben alle kinderen ook hun bijdrage geleverd. Met een dier, ster of een lamp gingen ze bij de dag staan wanneer God dit maakte. Zo ontstond er een mooi overzicht!

Ook de handen hebben we nog even flink uit de mouwen gestoken. Op een groot vel papier hebben we alle 7 dagen van de week gevuld. Wat heeft God op welke dag gemaakt? De kinderen hebben mooie tekeningen, teksten en stickers geplakt. Ze zijn prachtig geworden.

Daarnaast hebben we nog vele vrolijke liedjes mogen zingen met elkaar. Wat hebben we weer genoten met en van elkaar.

De volgende kinderkerk is 8 maart, ben jij er dan ook weer bij?! Tot dan!

 

PKN Surhuisterveen-Boelenslaan  | info@pknsb.nl