Kinderclub
kindernevendienst
Tienerdienst

Kinderkerk “Joy4kids”
voor kids van de basisschoolleeftijd

Onze visie is dat we de kids willen helpen om een discipel, een volgeling van Jezus te worden, zodat ze tot hun doel komen en meebouwen aan Gods Koninkrijk.

Ons doel is dat we de kids bij Jezus willen brengen, dat ze zelf een keuze voor Jezus gaan maken, dat ze gaan leven naar Zijn voorbeeld en dat ze hun geloofsleven gaan delen met elkaar.

Als je kind 4 jaar wordt krijgt het een uitnodiging voor de kindernevendienst en voor kinderkerk.” Joy4kids” is 5 of 6 keer in het jaar, vindt plaats in de Lantearne.

We hebben dan meer tijd dan in de kindernevendienst om het thema uit te werken, leren de kinderen beter kennen. Het start om 9.30 u maar vanaf 9.00 u is er inloop ontmoeting en spel. Rond 11.00 u is het afgelopen. De eerste keer ben je als ouder van harte uitgenodigd om mee te gaan met je kind. Wil je aan de leiding doorgeven of je kind voor de eerste keer komt? De leiding is te herkennen aan een gekleurde sjaal en badge. Wil je de eerste keer een blad invullen van je kind zodat we even wat meer informatie krijgen over je kind. Ook krijg je dan een liedjesmapje mee. Wanneer je kind speciale zorg of aandacht nodig heeft, horen we dat graag even van tevoren, misschien een bepaald dieet. Wil je je kind een (pas) foto meegeven. Die hangen we aan de “familietak”. Ook zullen er foto’s gemaakt worden. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind op de foto komt en op de website van de kerk of in het kerkblad wil je dit aangeven? Zijn er vragen dan horen we dat graag. Elke keer dat er kinderkerk is wordt er een flyer gemaakt. Een paar weken ervoor krijgen de kinderen de flyer in de kerk en ze liggen in de scholen. Ook hangen er dan posters in het dorp.

We hopen dat we jouw kind/kinderen mogen ontmoeten. Ze mogen gerust een vriend/vriendin meenemen. Iedereen is WELKOM!