Archief 2015-2016
Archief 2011-2012

Joy 4 kids

Op weg gaan met God

Dit is het thema van de eerste kinderkerk dit seizoen. Op weg met God in een nieuw seizoen, een nieuwe week, een nieuwe dag. Op weg met God bij alle dingen die je doet. Ik—volg—de–Heer stond ook te lezen op de voetstappen voor in de zaal. We mogen altijd op God vertrouwen en Hem volgen. We mogen bidden en er op vertrouwen dat God ons gebed zal horen en verhoren. De ene keer zal dit snel gaan en een andere keer moet je er misschien langer of zelfs heel lang op wachten. Toch mogen we altijd het vertrouwen hebben in God. We hebben weer mogen genieten van toneel door Pinky en Binky. Daarnaast ook een toneelstuk passende bij Handelingen 9: 10-19. Ook hebben we met elkaar veel liederen mogen zingen. Vindt u het leuk om thuis ook met de kinderen deze liederen te zingen?

Via youtube zijn ze te vinden:

• Dank U wel
  • Lees je bijbel, bid elke dag
  • Ik volg de Heer
  • Als je bidt zal Hij je geven
  • Zegenlied

Ook hebben de kinderen prachtige schilderijen gemaakt. Hierop ook de bijpassende tekst:
‘k wil Jezus volgen, heel mijn leven
‘k wil Jezus volgen, dag aan dag
In m’n handel, in m’n wandel
In m’n slapen en ontwaken
‘k Wil Hem volgen, dag aan dag

Hopelijk tot ziens bij de volgende kinderkerk op 16 december!