Archief 2019-2020

Joyforkids 7 maart 2021

Wat was het fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten! Weer samen zingen, naar een verhaal luisteren, knutselen. Deze zondag hebben we geluisterd naar het verhaal van ‘het verloren schaap’. Een prachtige gelijkenis die duidelijk maakt dat je er op mag vertrouwen dat er altijd mensen zijn die je komen zoeken of blij zijn dat je terug bent nadat je even ‘verloren‘ was. God en Jezus zijn onze voorbeelden als goede herders.

Samen hebben we tijdens het knutselen ‘happy stones‘ geverfd. Deze stenen kun je buiten verstoppen en worden dan door iemand anders gevonden. Als je zo’n steen vindt ben je helemaal happy. De steen kun je weer opnieuw verstoppen (niet te moeilijk :-)) en daardoor kun je weer iemand anders blij maken. Op deze manier zwerven er al heel wat ‘happy stones’ in Surhuisterveen.

We hebben zo samen weer een fijne dienst met elkaar gehad! De volgende keer hopen we ook alle kids weer te zien die deze keer er niet bij konden zijn! Tot de volgende keer.