Archief 2019-2020

Joy4kids zondag 4 juli

Zondag 4 juli was er weer Joy4kids, wat hebben we weer een fijne dienst gehad.

Bij de onderbouw was het thema: Ik ga op reis en ik neem mee……!

Volgende week begint de vakantie, de meeste kinderen gaan in de vakantie wel op reis. We gaan op visite, een dagje uit, ergens logeren of lekker op vakantie. Op deze reizen en vooral als we op vakantie gaan nemen we van alles mee. We maken lijstjes om maar niets te vergeten. Proppen de auto helemaal vol, en dan maar hopen dat we niks zijn vergeten. Gelukkig kunnen we het allerbelangrijkste niet vergeten, dat is de Here God. Hij is altijd bij ons. Hij woont namelijk in ons hart. Hem nemen we mee op elke reis die we maken.

We keken een filmpje van Pinky en Binky die op vakantie gingen. Hopelijk kunnen Pinky en Binky na de vakantie weer een keer gezellig aanwezig zijn bij een kinderkerkdienst. Omdat het de laatste Joy4kids voor de vakantie was, kregen alle kinderen een lekker ijsje en een Bijbelse scheurkalender voor de vakantie.

De leiding van Joy4kids hoopt jullie allemaal weer te zien na de zomervakantie!!