Kinderclub
Kinderdienst
Tienerdienst

Girls Only

De Girls Only is het meidenclubprogramma voor klas 1-5+. De Girls only staat voor het ontmoeten van elkaar, gezelligheid en God beter leren kennen. Zoals de naam al doet doorklinken, we komen samen met alleen meiden. Yes! Dus kunnen we echte meidendingen doen.

Naast deze avonden zijn er ook regelmatig gezamenlijke avonden waarbij je de jongens en andere groepen ziet. Vanwege corona is dat dit jaar nog even afwachten wanneer we dit oppakken. De Girls Only sluit het seizoen samen met de Boys Together af met een geweldig kamp (11-13 juni). Om mee te kunnen met dit kamp is het belangrijk dat je zoveel mogelijk bij elke avond aanwezig bent en in totaal €10 contributie betaalt.
.
Klas 1 wordt geleid door: Marianne Oegema en Annie Vrieswijk en vindt de eerste keer plaats in de Feansterseal (Jan Binneslaan 49)
Eerstvolgende data: 18-dec, 8-jan, 22-jan, 5-feb, 19-feb, 5-mrt, 19-mrt 9-apr, 23-apr (* in de Kroanseal). Aanvang: 19.30 uur
Heb je een vraag? Mail Marianne: marianneoegemavisser@gmail.com

Klas 2 wordt geleid door: Rineke Schriemer en Anette Zijlstra en vindt de eerste keer plaats in de Feansterseal, (Jan Binneslaan 49)
Eerstvolgende data: 11-12, 25-12, 8-1, 22-1, 5-2, 19-2, 5-3, 19-3, 2-4, 16-4, 30-4 Aanvang: 19.30 uur
Heb je een vraag? Mail Rineke: rinekeschriemer1@gmail.com

Klas 3 en 4 wordt geleid door: Geertje Bremer en vindt plaats op de Trije Roeden 19.
Eerstvolgende data: 18-dec, 8-jan, 22-jan, 5-feb, 19-feb, 5-mrt, 19-mrt 9-apr 23-apr. Aanvang: 19.30 uur
Heb je een vraag? Mail even via: jeugdwerker@pknsb.nl

Klas 5+ start op 2 oktober
Eerstvolgende data: Vervolgdata in overleg met de groep. Aanvang: 20 uur