Gedoopt

8 maart 2020 was de laatste kerkdienst waar we konden samen komen. De week daarna ging alles ‘op slot’ door de Coronamaatregelen. Op zondag 23 augustus zijn we 23 weken verder en kunnen we, met beperkingen, weer samenkomen. Heel bijzonder is dat in deze eerste keer van samenkomen ook de doop bediend mocht worden aan Fardau Elize, geboren op 8 januari 2020, dochter Alexander te Nijenhuis en Avalon Tiemersma, Langelaan 36, 9231 EN Surhuisterveen. De heilige doop werd bediend door ds. Jaap Overeem uit Stiens. Als dooptekst was gekozen Exodus 14 vers 22: “Het water spleet, en zo konden de Israëlieten dwars door de zee gaan, over droog land; rechts en links van hen rees het water op als een muur.” Uit handen van de dienstdoende ouderling Albert Bosma ontvingen de doopouders de doopkaars. Het was een hele fijne, bijzondere dienst.

Foto’s Harm Feitsma