Kinderclub
Tienerdienst

Boys Together

De Boys Together is het jongensclubprogramma voor klas 1-4+

De Boys Together staat voor het ontmoeten van elkaar, gezelligheid en God beter leren kennen. Zoals de naam al doet doorklinken, we komen samen met alleen jongens. Yes! Dus kunnen we ook echte jongensdingen doen.

Naast deze avonden zijn er ook regelmatig gezamenlijke avonden waarbij je de meiden en andere groepen ziet. Vanwege corona is het nog even onduidelijk wanneer dit plaats vindt.

De Boys Together sluit het seizoen samen met de Girls Only af met een geweldig kamp. Om mee te kunnen met dit kamp is het belangrijk dat je zoveel mogelijk bij elke avond aanwezig bent en in totaal €10 contributie betaalt.

Klas 1-3 worden geleid door: Wiebe Pitra en Ab v.d. Meer en vindt plaats op vrijdagavond in het Ot en Sien Museum, (Jan Binneslaan 84)
Eerstvolgende data:18-dec 8-jan 22-jan 5-feb 19-feb 5-mrt 19-mrt 9-apr 23-apr. aanvang:19:30 uur
Heb je nog een vraag? Mail Wiebe: wiebepitstra1998@gmail.com

Klas 4 wordt geleid door:  Sybe en Jelke en vindt plaats op vrijdagavond in de Opkeamer.
Eerstvolgende data: 18-dec 8-jan 22-jan 5-feb 19-feb 5-mrt 19-mrt 9-apr 23-apr. Aanvang: 20 uur
Heb je nog een vraag? Mail Sybe sybe@vrieswijk.nl

Klas 5+  wordt geleid door: Johan Mulder en vindt plaats op vrijdagavond in de Opkeamer
Eerstvolgende data: 11-dec 15-jan 12-feb 12-mrt 16-apr.Aanvang: 20 uur